Sunday, October 10, 2010

cemburu atau suka????

assalamualaikum wahai pengunjung blok..entry kali ni bukan nk mengumpat atau nak bercerita hal si anu dengan si polan atau cerita datuk sheikh muzaffar kahwin...tapi kisah yang bakal aku cerita ini memang menyayat hati...soobbb..soobb..cerita x abis lg korang dh nangis?? huarRRRggghhhh!!

n la kali pertama sejak kaki aku melangkah masuk ke Universiti Malaysia Sabah Kampus Antarabangsa Labuan..mula2 masuk 2 mcm x bez..fikiran masa 2 masih tertinggal dalam saku mak ayah aku..lupa nk bawa.lagipun bagasi dah full..heee

maklum saja..first2 masuk byk brg perlu di bawa,,,alah budak skema katakan :-b

dua tiga hari 2 memang x nyenyak la tido mlmku...kawan pun blom ada...ada pun tp mcm x sudi.. dpt roomate 2 jenis yg hyper smooking..naik kempis hidung aku di sumbat dgn asap rokok..itu baru rokok punya masalah..



so after 2 3 minggu baru aku ada semangat nk study..kwn pun ramai walaupun x rapat.. sepannjang sem satu sampai sem 5 ku sekaarng semua berjalan lancar walaupun ada jugak la bende2 yg kt xsuke terpaksa kita redah..emmm...so de main point yg aku nak bgtau ni ialah, hari ini tarikh bersejarah 10/10/10 akan menjadi tarikh keramat aku di umskal sebab pada jam 5.5o petang time aku nk angkat brang jemuran ( coz ani xde masa 2 hua3), towel aku ilang. aku mcm x percaye je. aku try recall balik ade x aku sidai towel aku.ingatan aku blom lumpuh lg, so aku ingat memang ada. kalo angin kencang sekalipun, aku memang dh biasa berjaga-jaga yang hanger yg aku pakai 2 akan aku sepit dengan penyepit baju.



yang aku musykil kan, kenapa lak underwear aku x di tiup angin?? towel ku yg besar2 2 pulak di bawa oleh "angin"...memang naik angin jugak la fikir pasal 2..so aku ni biasa jenis kepala relax redha je laa..

nak bsing pun xgunA benda dh ilang...aku bserah sglnya pd Tuhan agar memberi petunjuk kpd ku...


p/s: cuma aku kesian dgn org yg dpt towel 2,,,aku x cuci pun lg towel 2..cuma juz kasi kering jak di luar...
hahahahaha



2 comments:

  1. hahahahahaa . . . berkurap la dia mun dia pakai juga :p

    ReplyDelete
  2. hahahaha...mcm lain jak bunyi nya 2 =b

    ReplyDelete